ohjelmamestarit.fi

YYTERIN NÄKÖTORNI AUKEAA KESÄÄN 14.6.2018 !!

MAANANTAI, KESÄKUU 11, 2018
Tornin kesän avajaisviikonloppu lähenee.

Avaamme ovet jälleen torstaina 14.6 .Olemme avoinna joka päivä klo 12.00 ( poislukien yksityistilaisuudet)

Kesän aikana tarjoilemme teille kahviotuotteet, pienet suolaiset ja virkistävät juomat. Tornilla on mahdollisuus järjestää myös yksityistilaisuuksia läpi vuoden. Tämän lisäksi palvelemme Porin keskustassa Petteri Rosenbom´s Steakhouse ja Yrjönkatu10.

TERVETULOA !

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä. Yrityksessämme on käytössä matkailualalle suunniteltu laatuohjelma ja palautejärjestelmä, Laatutonni.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN IHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.