ohjelmamestarit.fi

ONNISTUNEIDEN TAPAHTUMIEN TEKIJÄ

Suuren suosion saavuttaneen keittiömme erityisalana ovat maistuvat liha-, kala- ja riistaherkut. Kaikki ruokamme valmistetaan käsityönä paikan päällä, aidoista raaka-aineista ja mahdollisimman paljon paikallisia tuotteita hyödyntäen.

Noutopöytäruokailun suunnittelemme vähintään 40 henkilön tilaisuuksiin aina tapauskohtaisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen.Catering menuissa minimitilaus 15 henkilöä ja sovittaessa toimitamme myös ruokailuvälineet, hoidamme esille laiton sekä tarjoilun. Jos haluatte, että toimitamme ruokatilauksenne tietty paikkaan, niin sekin onnistuu.

Jos ette löydä mieleistä vaihtoehdoistamme, niin otattehan yhteyttä ja suunnittelemme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN yHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.