ohjelmamestarit.fi

ONNISTUNEIDEN TAPAHTUMIEN TEKIJÄ

MITÄ ME TEEMME?

Porin Ohjelmamestarit Oy on vuonna 1997 perustettu Ohjelma- ja tapahtumapalveluyritys. Toiminnan punaisena lankana on, että asiakas saa tilaisuuteensa kaiken tarvitsemansa yhdestä osoitteesta ja mahdollisimman helposti. Laajojen yhteistyöverkostojen avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti ja toteuttamaan niin pienet, kuin suuretkin tilaisuudet ja tapahtumat.

Tammikuussa 2014 avasimme yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa Pihviravintola Steakhouse Rosenbomin. Ravintola kantaa keittiömestarimme Petterin nimeä ja pääasiana ovat loistavat hiiligrillissä valmistetut ruoat. Pihviravintolasta lisää osoitteessa www.steakhouserosenbom.fi

Yrityksen toisena kotipesänä toimii Yyterin alue. Ympäröivä luonto ja ainutlaatuiset dyynimaisemat mahdollistavat upean pelikentän luontoliikunnan ja elämyspalveluiden toteuttamiseen.

Yyterin Näkötorni on 60 m korkeudessa sijaitseva tilausravintolamme, joka soveltuu erinomaisesti niin kokousten, koulutusten, asiakastilaisuuksien kuin juhlienkin viettoon. Näkötornin suosittuja ohjelmanumeroita ovat seinäkiipeily sekä köysilaskeutuminen tornin huipulta. Valitsetpa kumman tahansa, niin luvassa on turvallisia ja ikimuistoisia elämyksiä.

Meri, luonto ja paikallisuus näkyvät myös tilausravintolamme menussa. Keittiömme on erikoistunut maistuviin liha-, kala- ja riistaruokiin, jotka valmistetaan keittiömestarimme johdolla aina tuoreista ja mahdollisimman pitkälti paikallisista raaka-aineista.

Toteutamme tilaisuuksia myös asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme omissa tiloissa. Lisäksi tutuksi ovat tulleet lukuisat eri juhlatilat sekä –talot ympäri Satakuntaa. Esimerkkeinä Leineperin Kankipaja, Venton Vintti, Reposaaren Vpk jne.

Onnistuneiden tapahtumien toteuttaminen on monien tekijöiden summa ja vaatii saumatonta yhteistyötä palveluketjun eri osa-alueilta. Olemme valmiit haastamaan itsemme jokaisessa yrityksemme järjestämässä tilaisuudessa.

Elämykset jättävät pysyviä muistijälkiä – me haluamme olla luomassa niitä!

HENKILÖT

Jarno Koskela

Ohjelmamestari, osakas
myynti, markkinointi ja tapahtumajärjestelyt
jarno@ohjelmamestarit.fi

Petteri Rosenbom

Keittiömestari, osakas
ravintola- ja cateringpalvelut
petteri@ohjelmamestarit.fi

YRITYS

Porin Ohjelmamestarit Oy
Santojentie 4
28840 Pori

https://www.facebook.com/Ohjelmamestarit-Oy-293501436437/

MYYNTIPALVELU

Myyntipalvelumme tavoittaa parhaiten arkisin klo 10.00-16.00 numerosta 040 55 88 185. Tarjous- tai yhteydenottopyynnön voit lähettää meille myös osoitteeseen myynti@ohjelmamestarit.fi tai sivuilta löytyvän tarjouspyyntölomakkeen avulla.

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN yHDELLÄ

PUHELIN SOITOLLA.