ohjelmamestarit.fi

valmistamme korkeatasoista ruokaa paikassa kuin paikassa vain vesi ja sähkö tarvitaan!

Ohjelmamestareiden keittiörekka on palvellut nälkäisiä asiakkaitaan jo useilla eri festareilla.

Keittiörekka kätkee sisäänsä täydellisen ravintolakeittiön, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien kestitsemisen mitä erilaisimmissa paikoissa. Nyt on juhlien toteuttaminen enää mielikuvituksesta kiinni.

Keittiörekka on myös ratkaisu, jos tarvitaan tilapäisjärjestelyjä vaativiin muonitusprojekteihin esim. rakennustyömaat, koulut, urheilu-, musiikki- ja muut massatapahtumat.

Keittiörekka on mahdollista teipata yrityksen tai tapahtuman ilmeen mukaiseksi. Ravintola teltoin ja muilla lisäpalveluilla toteutamme toimivan kokonaisuuden, joka on mobilisoitavissa lähes kaikkialle.

Rekka on vuokrattavissa myös asiakkaan omaan käyttöön.

Ottakaahan yhteyttä, niin teemme teille toimivan ja ainutkertaisen ratkaisuehdotuksen.

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN yHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.