ohjelmamestarit.fi

INTOHIMOLLA VALMISTETTU RUOKAMME JA KAUNIT MAISEMAT YLI YYTERIN TEKEVÄ RAVINTOLAKÄYNNISTÄNNE KOKONAISVALTAISEN ELÄMYKSEN.

tilausravintola yyterin näkötorni

Yyterin Näkötorni on toimintamme ehdoton helmi ja se on tullut porilaisille sekä matkailijoille tutuksi maamerkkinä Yyteriin saavuttaessa. Tornista, 60m korkeudesta, avautuvat huikeat maisemat aavalle merelle ja porilaisiin maamerkkeihin, satamaan ja tuulipuistoon.

Torni on mahdollista tilata yksityiskäyttöön pientä tilavuokraa vastaan ympäri vuoden. Kesäisin Näkötorni palvelee kahviona. Järjestämme Näkötornissa myös erilaisia teemapäiviä, jolloin sieltä on mahdollisuus varata etukäteen pöytäpaikkoja.

Vuosien varrella Tornilla on pidetty, vietetty ja juhlittu mm. vihkiseremonioita, hää- ja syntymäpäiväjuhlia, Isäin- ja Äitienpäivälounaita, pikkujouluja, tuotelanseerauksia, henkilöstökoulutuksia, kokouksia sekä kokkikursseja. Yyterin Näkötornissa on A-oikeudet.

Näkötorni toimii myös yrityksemme ohjelmapalveluiden yhtenä tapahtumapaikkana. Suosittuja ohjelmanumeroita ovat seinäkiipeily sekä köysilaskeutuminen tornin huipulta. Valitsetpa kumman tahansa, niin luvassa on turvallisia ja ikimuistoisia elämyksiä.

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä. Yrityksessämme on käytössä matkailualalle suunniteltu laatuohjelma ja palautejärjestelmä, Laatutonni.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN IHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.