ohjelmamestarit.fi

OHJELMAT PIENIIN JA SUURIIN SEIKKAILUIHIN KOKEMUKSELLA JA TURVALLISESTI.

Kun on aika aktiviteeteille ja ohjelmanumeroille, niin järjestelyt hoituvat kauttamme käden käänteessä. Oheiset ohjelmapalvelut ovat esimerkkejä tuotannostamme ja useimmat niistä ovat yhdisteltävissä ja muokattavissa ryhmän toiveiden mukaan.

Alla olevat vaihtoehdot soveltuvat erinomaisesti niin yritysten asiakastilaisuuksiin, kokouspäivien päätteeksi kuin virkistys- ja tykypäivien ohjelmiksi.

Turvallisuus on yksi toimintamme lähtökohdista. Oppaamme ovat koulutettuja alansa ammattilaisia. Kaikissa aktiviteeteissamme on ehdoton nollatoleranssi.

Kesälauantaisin huomioimme polttariryhmät tarjoamalla reipasta tekemisen meininkiä sorvattuun hintaan.

Jousiammuntaturnaus

Mukaansatempaava ja hauska ohjelmanumero, jossa selvitetään ryhmän tarkin ampuja. Ohjelma sopii erinomaisesti sekä mies- että naisryhmille, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Turnauksen voittaja palkitaan pienellä muistolla.


kesto 1-2h

hinta alk.20 € / hlö

ryhmäkoko 6-30 henkilöä

paikka Yyteri, muut paikat

sesonki kevät-syksy

seinäkiipeily

Yyterin Näkötornin kylkeen on rakennettu yksi Suomen korkeimmista ulkokiipeilyseinistä. Lähes 40 metrin korkeudelta näköalat ovat varmuudella mieleenpainuvat. Ohjelma ei vaadi aikaisempaa kiipeilykokemusta ja sopii erinomaisesti nuoriso-, mies- ja naisryhmille.

HUOM POLTTARIRYHMÄT!
Polttariryhmätarjous 250€/1h jossa ajassa opastus ja 1- 10hlön kiipeily.

ryhmäkoko 1-20

kesto 1-2h

hinta alkaen 20 € / hlö

paikka Yyteri

sesonki kevät-syksy

köysilaskeutuminen

Tässä ohjelmassa lupamme elämyksiä myös kotiinviemisiksi. Teoria- ja turvallisuuskoulutuksen jälkeen siirrytään Näkötornin katolle ja laskeutuminen n. 60 metrin korkeudelta voi alkaa. Kaikki osallistujat palkitaan diplomeilla suorituksestaan ja kaupan päälle tulevat upeat maisemat Yyterin alueelle. Ohjelma sopii mies- ja naisryhmille.

HUOM POLTTARIRYHMÄT!Polttaritarjous 280€/1h, jossa ajassa koulutetaan ja laskeutuu max.5 hlöä. Hinta on tuntiperusteinen vaikka vain yksi laskeutuu.

ryhmäkoko 4-10hlö

kesto 1-2h

hinta 290€/h. Tunnissa laskeutuu noin 4 krt. Hinta on tuntiperusteinen vaikka vain yksi laskeutuu.

paikka Yyterin Näkötorni. Santojentie 4

sesonki Ympärivuoden

tiimiseikkailu

Tämä ryhmähenkeä kohottava ja hauska tehtävärata sopii erinomaisesti mm. työyhteisöjen koulutus-, virkistys- ja tykypäivien ohjelmaksi. Tehtävät vaativat kevyen fyysisen ponnistuksen lisäksi nokkeluutta, yhteistyötaitoja sekä tilanteeseen heittäytymistä. Ohjelma sopii mies- ja naisryhmille.

ryhmäkoko 8-100 henkilöä

kesto 2-4h

hinta 40 € / hlö

paikka Yyteri, Kirjurinluoto, muu paikka

sesonki ympäri vuoden

melonta jokirannassa

Melontaan tutustuminen tapahtuu Porin keskustassa, kauniissa jokirannassa. Leppoisa luontoliikunta ja kaunis kaupunkimiljöö luovat erinomaiset puitteet miellyttävälle kokemukselle. Ohjelma ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta ja sopii mies- ja naisryhmille. Hinta sisältää melontavälineet ja ohjauksen.

ryhmäkoko 6-30

kesto 2-3 h

hinta alk. 45 € / hlö

paikka Pori

sesonki kevät-syksy

melontaretki noormarkun joella

Luonnon hiljaisuus, monipuoliset melontaolosuhteet ja viihtyisät taukopaikat tekevät Noormarkunjoesta erinomaisen retkikohteen. Melonnan lomassa, erätulilla, voi viedä läpi vaikkapa pienimuotoisen kokouksen. Halutessanne retki voidaan kruunata kokkimme valmistaman eräruokailun merkeissä. Melontareitti suunnitellaan ryhmän mukaan. Retki sopii mies- ja naisryhmille. Retken esimerkkihinta sisältää kanoottivälineistön ja oppaan palvelut. Lisäpalveluna saatavana kuljetukset, nuotioruokailu, sauna ja illallinen.

ryhmäkoko 10-30 henkilöä

kesto 5h

hinta 50€ / hlö

paikka Pori

sesonki kevät-syksy

lumikenkäretki

Lumikenkiin tutustumisen ja totuttelun jälkeen lumikinosten valloittaminen alkaa. Tauolla nautimme retkieväät.

ryhmäkoko 4-20 henkilöä

kesto 2-3h

hinta 30€ / hlö

paikka Yyterin, Kirjurinluoto, muut paikat

sesonki talvi, säävaraus

pcs, pori citysuunistus

Ryhmissä toteutettava leikkimielinen suunnistus- ja tehtävärata kaupunkialueella. Tutuksi tulevat Porin historia, keskustan tärkeimmät nähtävyydet, porilainen luonteenpiirre, Pori Rock, Ässät ja ravintolakulttuuri. Tapahtuma on toteutettavissa ympäri vuoden. Voittajajoukkue palkitaan pienellä muistolla.

ryhmäkoko 6 – 50 henkilöä

kesto 3h

hinta 40 € / hlö

paikka Pori

sesonki ympäri vuoden

luontoliikuntapäivä

Järjestämme tilauksesta eri sisältöisiä liikuntapäiviä, jossa kokeiltavana voi olla yksi tai useampi liikuntalaji. Valittavana ovat mm. seuraavat mielenkiintoiset lajit: sauvakävely, frisbeegolf, metsägolf, beachfutis, beachsähly, beachpesis, norsupallo, nuijapallo, metsäjumpat, jousiammunta, kirveenheitto, seinäkiipeily, melonta, lumikenkäily, hankipelit, perinnepelit ja -leikit. Lisäksi päivä sisältää hauskoja sekä mielekkäitä tehtäviä ja harjoitteita luonto- ja erätaitoihin liittyen.

ryhmäkoko 10-300 henkilöä

kesto 1-8h

hinta määräytyy ohjelman ja ryhmäkoon mukaan

paikka Pori, muut paikat

sesonki ympäri vuoden

teemaillat

Jos haluatte ryhmällenne ikimuistoisen ja uniikin kokemuksen ja ohjelmakokonaisuuden, niin teemailta on osuva valinta. Illan kulku ja sisältö suunnitellaan aina tapahtumakohtaisesti.

Valitse mieleinen teema ja me huolehdimme järjestelyistä aina tilaan, ruokaan ja ohjelmaan saakka.

Seuraavassa vinkkejä teeman valintaan:

Keskiaika, Western, Casino Royale, Sadonkorjuu, Beach Party ja Mexico.

Kysy lisää teemailtojen sisällöistä ja pyydä tarjous ryhmällesi.

kokkikurssi

Ohjelmamestarit Cateringin Kokkikurssi on eräs suosituista ohjelmistamme. Keittiömestarimme Petteri Rosenbom (Vanha Teatteri, A. Ahlström, Bucco etc.) opastaa kurssilaiset ruoan valmistukseen. Perusaineina ovat tuoreet ja maistuvat raaka-aineet. Valmistettava menu suunnitellaan aina ryhmän toiveita kuunnellen. Luvassa käytännön asioita ja tietoa, joista on iloa ja riemua pitkäksi aikaa.

ryhmäkoko 6-15 henkilöä

kesto 4-5h

hinta määräytyy menun ja ryhmäkoon mukaan

paikka Useat paikat

sesonki ympäri vuoden. Kokkikurssi järjestetään pääsääntöisesti ma, ti tai ke.

esiintyjät, taitelijat ja artistit

Kauttamme on mahdollista tilata tilaisuuteenne lukuisia eri alojen osaajia ja esiintyjiä mm. juontajia, kouluttajia, luennoitsijoita, valmentajia, taikureita, stand up-komiikkaa, trubaduureja ja orkestereita.

huomioitavaa

Edellä mainitut esimerkkihinnat ovat henkilöhintoja vähintään 10 henkilön ryhmälle (laskeutumisessa max 5 hengelle) ja niihin lisätään käytössä oleva arvonlisävero. Ohjelmien hinnat sisältävät matkakulumme Porin kaupunkialueella. Laajemmin Satakunnassa tai muualla Suomessa toteutettavien ohjelmien kohdalla laskutamme lisäksi myös matkakulut ja päivärahat toteutuneen mukaisesti.


Pyydä tar jous ryhmällenne tästä.

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä. Yrityksessämme on käytössä matkailualalle suunniteltu laatuohjelma ja palautejärjestelmä, Laatutonni.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN IHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.