elämykset jättävät pysyviä muistijalkiä myös nuoriin!

 Yyterin alue on ideaalinen luokkaretkien ja leirikoulujen viettoon; tarjolla on kaunista luontoa, paljon mielenkiintoisia aktiviteetteja sekä valinnanvaraa myös majoituspaikoissa.

 
Ohjelmamestarit haluaa olla mukana myös nuorten liikuttamisessa. Olemme keränneet yhteen erityisesti nuorisoryhmille sopivat Yyterin alueen aktiviteetit.
 
Huhti- ja toukokuulla olemme varanneet kalentereihin maanantaista torstaihin aikoja luokkaretkiryhmille. Ottakaahan reilusti yhteyttä, niin tehdään nuorten vierailusta Yyterissä liikunnallinen ja ikimuistoinen

mieluusti.

Pyydä tar jous ryhmällene tästä.

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä. Yrityksessämme on käytössä matkailualalle suunniteltu laatuohjelma ja palautejärjestelmä, Laatutonni.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN IHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.