ohjelmamestarit.fi

NÄKÖTORNIN KESÄUKASI 21 PÄÄTTYY 15.8.2021

TIISTAI, ELOKUU 10, 2021

Tornin kesä on ollut mukavan kiireinen ja asiakkaita on ollut jälleen ennätysmäärä. Kaunis kiitos siitä hyvät asiakkaamme.

Tornin vuosi jatkuu 15.8 eteenpäin tilausravintolana ja varauksia otetaan jo vastaan. Työyhteisöjen Tyky-päivät ja loppuvuoden pikkujoulut ovat tänä vuonna toivottavasti kiireistä aikaa.

Torni voidaan kätevästi vuokrata yksityisesti vain Teidän käyttöönne, joten kontaktit pystytään minimoimaan.

Yyterin tummenevat illat ovat yhtä hurmaavia, kuin keskikesän helteet , joten laitappa tarjouspyyntö onnistuneeseen tapahtumaan:myynti@ohjelmamestarit.fi

T: Ohjelmamestareiden väki


>>LISÄÄ UUTISIA

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä. Yrityksessämme on käytössä matkailualalle suunniteltu laatuohjelma ja palautejärjestelmä, Laatutonni.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN IHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.