ohjelmamestarit.fi

IKIMUISTOISTEN KOKOUSTEN JÄRJESTÄJÄ.

LENNOKKAITA KOKOUKSIA JA ILMAVIA AJA TUKSIA

JOPA 60M KORKEUDELLA.

 

Yyterin Näkötorni, Steakhouse Rosenbom sekä Yrjönkatu10 soveltuvat mainiosti erilaisten kokousten ja koulutusten viettoon. Hoidamme tapahtumaanne tarvittavan kokousvälineistön, kokoustarjoilut ja -ruokailut, oheisohjelmat sekä tarvittaessa myös majoituksen. Tilamme soveltuvat parhaiten 10 – 100 hengen kokous- ja koulutustilaisuuksiin. Käytössämme on myös lukuisia muita kokous- ja koulutustiloja eri puolella Satakuntaa. 

Olemme järjestäneet ikimuistoisia kokouksia myös maastossa. Silloin kokoustilana voi toimia nuotiopiiri, metsävartijan riihi tai vaikkapa kalastajatila. Myös näissä eksoottisimmissa vaihtoehdoissa Ohjelmamestarit Catering huolehtii tarjoilujen toimivuudesta.

Oheisohjelmat

Mieleenpainuvaan kokoukseen on aina hyvä yhdistää hieman ohjelmaa. Esimerkkejä suosituimmista oheisohjelmistamme löydät täältä

Kokous- ja koulutusmenut

Haluamme tehdä kokous- tai koulutuspäivästä myös kulinaristisen elämyksen ja keittiömestarimme laatiikin kokouskahvien lisäksi maittavan kokouslounaan aidoista ja tuoreista raaka-aineista.

Kokous- ja koulutustilojen varaaminen

Yyterin Näkötorni, Steakhouse Rosenbom, Yrjönkatu10 ovat varattavissa kokous- ja koulutuskäyttöön ympäri vuoden.


Pyydä tar jous kokous- tai koulutustapahtumastanne tästä.

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä. Yrityksessämme on käytössä matkailualalle suunniteltu laatuohjelma ja palautejärjestelmä, Laatutonni.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN yHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.