ohjelmamestarit.fi

syödä pitää vastustajakin syö!

Ohjelmamestarit Catering © on tullut tunnetuksi laadukkaasta ruokatuotteestaan ympäri Satakuntaa. Palveluihimme ovat luottaneet niin isot kansainväliset konsernit, kuin yksityiset perhejuhlia viettäessään. Keittiömme esimiehenä toimii Keittiömestari Petteri Rosenbom (Steakhouse Rosenbom, Vanha Teatteri, A. Ahlström, Bucco). Keittiömme erityisalana ovat maistuvat liha-, kala- ja riistaherkut. Kaikki ruokamme valmistetaan käsityönä paikan päällä, aidoista raaka- aineista ja mahdollisimman paljon paikallisia tuotteita hyödyntäen.

Olemme toteuttaneet catering-palveluita lukuisissa eri juhla-, kokous- ja saunatiloissa. Yritykset ovat tilanneet Catering-palvelumme serveeraamaan omiin tiloihinsa niin satojen henkilöiden kokkareita, kuin muutaman henkilön huippuillallista. Henkilökuntamme voi tilata myös kotijuhlaan, jolloin voit nauttia itse juhlista ilman stressiä keittiössä.

Voimme halutessanne auttaa myös sopivan juhla-, kokous- tai saunatilan löytämisessä.


Catering menuihin pääset tutustumaan tästä.

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä. Yrityksessämme on käytössä matkailualalle suunniteltu laatuohjelma ja palautejärjestelmä, Laatutonni.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN IHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.