ONNISTUNEIDEN TAPAHTUMIEN TEKIJÄ

TÖITÄ TORJOLLA HUIPULLA 2022

PERJANTAI, TAMMIKUU 28, 2022
Yyterin Näkötorni oli matkailijoiden suosiossa kesällä 2021.

Vuodelle 2022 tarvitsemmekin lisää työväkeä. 

TÖITÄ TARJOLLA
Näkötorni avaa ovensa tauon jälkeen kesäkuun 2022 aikana.
Haemme ryhmäämme pirteää kahviohenkilöä.

Etsimme innokasta, asiakaspalveluhenkistä ja anniskelupätevää kahvilatyöntekijää A-oikeuksin varusteltuun Yyterin Näkötornin kesäkahvilaan. 

Edellytämme sinulta:
- Hygieniapassia ja anniskelupätevyyttä
- Oikeaa asennetta ja itseohjautuvuutta
- Tunnollista ja ahkeraa työotetta
- Luotettavuutta
- Mahdollisuutta kulkea Yyteriin

Tarjoamme sinulle:
- Itsenäisen työn
- Perehdytyksen työhön
- Mahdolliset tarjoilutyöt keskustaravintoloissa ja catering-keikoilla
- Mukava kesäinen työ mahtavissa maisemissa

Lähetä työhakemus + CV sähköpostiin jarno@ohjelmamestarit.fi

NÄKÖTORNIN KESÄKAUSI 21 pÄÄttyy 15.08.2021

TIISTAI, ELOKUU 10, 2021
Tornin kesä on ollut mukavan kiireinen ja asiakkaita on ollut jälleen ennätysmäärä. Kaunis kiitos siitä hyvät asiakkaamme.

Tornin vuosi jatkuu 15.8 eteenpäin tilausravintolana ja varauksia otetaan jo vastaan. Työyhteisöjen Tyky-päivät ja loppuvuoden pikkujoulut ovat tänä vuonna toivottavasti kiireistä aikaa.

Torni voidaan kätevästi vuokrata yksityisesti vain Teidän käyttöönne, joten kontaktit pystytään minimoimaan.

Yyterin tummenevat illat ovat yhtä hurmaavia, kuin keskikesän helteet , joten laitappa tarjouspyyntö onnistuneeseen tapahtumaan:myynti@ohjelmamestarit.fi

T: Ohjelmamestareiden väki

JUHANNUS 2021.

TORSTAI, KESÄKUU 24, 2021
Näkötorni sulkeutuu Juhannukseksi ja avaa ovensa jälleen maanantaina 28.6.21.

Leppoisaa Juhannusta kaikille!

T: Tornin väki

YYTERIN NÄKÖTORNIN KESÄ 2020

MAANANTAI, KESÄKUU 1, 2020
Yyterin Näkötornin kesäkahvila aukeaa jälleen 24.6 .2020. Tornin valikoimassa kahviotuotteita, pikkupurtavaa ja kylmiä virvokkeita. Tervetuloa kaupungin upeimpiin näköaloihin!

PIKKUJOULUKAUSI KÄYNNISSÄ

TORSTAI, MARRASKUU 28, 2019
Näkötornilla juhlitaan taas pikkujouluja ja nautitaan joululounaita. Vielä muutama vapaa aika vaikkapa työporukalle tai seuralle. Ota yhteys jarno@ohjelmamestarit.fi

NÄKÖTORNIN KESÄKAHVIO ON AVATTUI!

TORSTAI, HEINÄKUU 4, 2019
Näkötornin remontti on päättynyt ja  kesäkahvio palvelee asiakkaita perjantaina 5.7 alkaen. Olemme avoinna joka päivä 12.00-17.00 poislukien yksityistilaisuudet.

Tornissa on tarjolla kahviotuotteita ja virvokkeita. Ruokailut ovat tilausruokailuita. Tornin sisäänpääsymaksu on 1€. Tervetuloa Tornille.

NÄKÖTORNIN REMONTTI 2019.

MAANANTAI, KESÄKUU 24, 2019
Yyterin Näkötorni saa kauan kaivatut uudet ikkunat koko ravintolaan. Tästä johtuen näkötorni avaa ovensa remontin jälkitoimien päätyttyä. Tarkasta avauspäivästä informoimme täällä ja facebooksivuillamme https://pharmacieinde.com/.

PIKKUJOULUT NÄKÖTORNISSA! 

TORSTAI, LOKAKUU 11, 2018
Tornissa mahdollisuus jälleen pitää huimia pikkujouluja. Varaa Torni käyttöönne ja me suunnittelemme teille huippu ruoan ja ohjelman. Kysy tarjous jarno@ohjelmamestarit.fi / 040 558 81 85

YYTERIN NÄKÖTORNI AUKEAA KESÄÄN 14.6.2018 !!

MAANANTAI, KESÄKUU 11, 2018
Tornin kesän avajaisviikonloppu lähenee.

Avaamme ovet jälleen torstaina 14.6 .Olemme avoinna joka päivä klo 12.00 ( poislukien yksityistilaisuudet)

Kesän aikana tarjoilemme teille kahviotuotteet, pienet suolaiset ja virkistävät juomat. Tornilla on mahdollisuus järjestää myös yksityistilaisuuksia läpi vuoden.  Tämän lisäksi palvelemme  Porin keskustassa Petteri Rosenbom´s Steakhouse ja Yrjönkatu10.

TERVETULOA !

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN yHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.