juhlien järjestäminen ei tarvitse välttämättä olla vaikeaa ja aikaa vievää

 

Yrityksemme on toteuttanut satoja erilaisia juhlia vuosien aikana. Voimme toimittaa juhliin maittavan ruokailun tai halutessanne hoidamme koko paketin avaimet käteen –periaatteella. Tämän helpommaksi ei onnistuneiden juhlien järjestäminen voi tulla. 

Käytössämme olevat Yyterin Näkötorni sekä Steakhouse Rosenbom tarjoavat erinomaiset puitteet ikimuistoisiin juhlatilaisuuksiin . Tilat ovat sopivasti erilaisia ja soveltuvat paikasta riippuen parhaiten 20 -150 vieraan tilaisuuksien järjestämiseen. 

Lisäksi kauttamme voi tiedustella muitakin juhlatiloja eri puolelta Satakuntaa. 

Tarvitsettepa juhliinne sitten astiaston, tarjoiluhenkilökuntaa, maistuvan ruuan, ohjelmaa, esiintyjiä tai tunnelmallisen juhlatilan, niin autamme teitä mieluusti.

Pyydä tar jous kokous- tai koulutustapahtumastanne tästä.

HELPpO

Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

JOUSTAVA

Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.

VARMA

Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä. Yrityksessämme on käytössä matkailualalle suunniteltu laatuohjelma ja palautejärjestelmä, Laatutonni.

UNIKKI

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.

AJATUKSISTA TEKOIHIN- ELÄMYSTEN AALLONHARJALLE PÄÄSET VAIN IHDELLÄ

PUHELINSOITOLLA.