Kesätöitä Yyterissä!!

Kahvilatyöntekijä Yyterin Näkötornin kesäkahvilaan

Etsimme innokasta, asiakaspalveluhenkistä ja anniskelupätevää kahvilatyöntekijää A-oikeuksin varusteltuun Yyterin Näkötornin kesäkahvilaan. Työ on sesonkiluontoista Tornin aukiolojen mukaan kesäkuun alusta elokuun puoliväliin (n. 30h/vk).

Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, sekä yleiset kahvilan työtehtävät kuten voileipien valmistaminen ja pullan paistaminen sekä siisteydestä huolehtiminen ja tiskaaminen. Työ on hyvin itsenäistä joten kykenet toimimaan oma-aloitteisesti etkä pelkää kiirettä.

Työhön sisältyy:
- Kahvilatuotteiden ja erikoiskahvien valmistus
- Siivous
- Kassamyynti ja päivätilitykset
- Asiakkaiden palvelu ja opastus (myös englanniksi)

Edellytämme sinulta:
- Hygieniapassia ja anniskelupätevyyttä
- Oikeaa asennetta ja itseohjautuvuutta
- Tunnollista ja ahkeraa työotetta
- Luotettavuutta
- Oman ajoneuvon käyttö tarpeen

Tarjoamme sinulle:
- Kattavan perehdytyksen työhön
- Mahdolliset tarjoilutyöt catering-keikoilla
- Mukava kesäinen työ mahtavissa maisemissa

Lähetä työhakemus + CV samassa tiedostossa sähköpostiin jarno@ohjelmamestarit.fi 19.4.2015 mennessä.
Lisätiedot: Jarno Koskela p. 040 5588 185

>> Lisää uutisia
 • Helppo

  Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.
 • Joustava

  Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.
 • Varma

  Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä. Yrityksessämme on käytössä matkailualalle suunniteltu laatuohjelma ja palautejärjestelmä, Laatutonni.
 • Uniikki

  Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.