Tarjouspyyntö

* –merkityt kentät ovat pakollisia.

Nimi: *

Yritys/Yhteisö:

Sähköposti: *

Puhelinnumero: *

Tilaisuuden luonne: *

 asiakastilaisuus kokous koulutus tyky-toiminta virkistys liikunta seminaari messut juhlat häät polttarit saunailta illanvietto luokkaretki leirikoulu muu

Mikä?

Ajankohta:

ensisijainen * (päivämäärä tai kuukausi)


vaihtoehtoinen

Kellonaika:

alku


päättyminen

Olemme kiinnostuneet seuraavista palveluista: *

 ohjelma ruoka tilat sauna kuljetus majoitus kouluttaja valmentaja muu

Mikä?

Henkilömäärä: *

 1-10 11-20 21-30 31-50 51-70 71-100 101-200 201-300 301-500 501-1000 yli 1000

Yhteydenottotapa: *

 puhelin sähköposti

Lisätietoja omin sanoin:

 • Helppo

  Ei enää aikaa vievää tietojen keräämistä ja yhteydenottoja eri tahoihin. Yrityksemme monipuoliset palvelut ja laajat yhteistyöverkostot tekevät tilaisuuden järjestämisestä helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.
 • Joustava

  Kaikki palvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tapahtumien huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen palvelu ja osaavat ihmiset mahdollistavat toiminnan, jossa on tilaa myös muuttuville tekijöille.
 • Varma

  Tapahtumien järjestäminen on ollut yrityksemme perusta jo 15 vuoden ajan. Vuosien varrella hankittu kokemus näkyy asenteessa, tekemisessä ja hyvässä fiiliksessä. Yrityksessämme on käytössä matkailualalle suunniteltu laatuohjelma ja palautejärjestelmä, Laatutonni.
 • Uniikki

  Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa pitkään. Olkoon kyseessä juhlaillallinen tai melontaseikkailu, niin käytössämme on useita vaihtoehtoja, joilla luomme tilaisuuteen yksilöllisen ja ainutkertaisen tunnelman.